Houtbranden een mooie hobby voor jong en oud.

Deze site is bedoeld om adspirant houtbranders op weg te helpen en voor de gevorderden informatie te verschaffen over deze veelzijdige hobby.

Je kan het met deze hobby voor je zelf makkelijk  maken door met behulp van stempeltjes bepaalde patronen in het hout te branden. Wil men wat verder dan zijn de mogelijkheden zeer divers. Er zijn branders die werkelijk fotografische kunstwerken maken door afbeeldingen op hout te branden.

Op deze site kunt u gratis voorbeelden vinden door naar deze site te gaan www.sutacelot.nl . Verder zullen in de toekomst een groot aantal projecten en werkstukken te zien zijn aan de hand van foto’s met als onderwerp “houtbranden”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>